Skip to main content
Skup aut Warszawa – natychmiastowy kontakt. Dojazd do właściciela samochodu 7 dni w tygodniu o każdej porze.

Opinie o naszym skupie aut


Dbamy o rzetelną i profesjonalną współpracę.
Nasi Klienci to doceniają, poznaj ich opinie.

Zapewniamy szybki i profesjonalny skup aut. Skupujemy samochody sprawne oraz uszkodzone.
✓ Dojazd do właściciela. ✓ Płatność od ręki.

Dodaj opinię o naszym skupie aut

Ocena

Skup aut Warszawa – opinie Klientów

4.9 / 5

Średnia ocena z Google

5 / 5

Średnia ocena z Facebook

★★★★★
Aneta

22.01.2024 – opinia ze strony

Wszystko bardzo profesjonalnie i szybko. Bardzo mi zależało na czasie i na pewności, że współpracuję z firmą która działa legalnie. Dzięki Panowie jeszcze raz i do zobaczenia przy kolejnej odsprzedaży auta.

★★★★★
Michał od Mazdy

29.12.2023 – opinia ze strony
Między Świętami a Sylwestrem, szybka sprzedaż wykonana w tym skupie. Mogłem sobie na nowy rok spełnić mały prezent i zakupiłem nowy 🙂

★★★★★
Hakuso

26.11.2023 – opinia z Google

Firma jest prowadzona perfekcyjne obsługa dla klienta, to cudo w niebie parę dni temu zadzwoniłem, aby oddać auto na skup porozumiałem się z firmą i po dniu przyjechali jestem zafascynowany wasza pracą.

★★★★★
Marcin Wasilewski

10.06.2023 – opinia z Google

Świetna obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Wojciech zna się na tym, co robi. Dzięki skupautwaw.pl sprzedaż mojego auta była przyjemnością.

★★★★★
Antonin

20.05.2023 – opinia ze strony
Bardzo polecam, dobra wspolpraca, jestem zadowolony.

★★★★★
Natalia Brzozowska

06.04.2023 – opinia z Google
Brali ode mnie busy. Bardzo polecam! Odbiór umówiony na konkretną godzinę. Wszystko wykonane profesjonalnie i punktualnie!

★★★★★
Bartek

02.04.2023 – opinia z Google
Polecam!

★★★★★
XXAdi

19.03.2023 – opinia z Google
busa dostałem dobre pieniądze. Szybka wycena, dogadaliśmy się a płatnośc była natychmiastowa

★★★★★
Kamil Antosiak

03.02.2023 – opinia ze strony
Sprzedałem szybko samochód w tej firmie. Rzadko dodaję opinie, ale tu naprawdę zaskoczyła mnie reakcja oraz zaangażowanie. Dostałem mniej niż zakładałem, choć mieściło się to w moich widełkach które założyłem przed sprzedażą auta. Sprawę załatwiłem żeby nie skałamać w 30 minut.

★★★★★
Kamil C.

27.01.2023 – opinia z Google
Jestem zadowolony. Będę polecał dalej.

★★★★★
Andrzej

19.01.2023 – opinia ze strony
No i to się nazywa robota! Dzięki Panowie, bo nie wiedziałem co zrobić z tym uszkodzonym autem. Tu po prostu kasa i basta. Mi się to podoba. Szybko i bezproblemowo.

★★★★★
Kasia S

05.01.2023 – opinia ze strony
Szybkie formalności i płatnośc od ręki. Polecam i dziękuję za szybką reakcję. 🙂

★★★★★
Patrycja Księżyk

02.01.2023 – opinia z Google
Kilka dni temu skorzystałam z ich oferty. Od dłuższego czasu szukałam kupca na mojego starego forda, ale okazało się, że opłacalniej było go dać na ten skup.

★★★★★
Ewa Z.

20.12.2022 – opinia z Google
Niecałe dwa tygodnie temu korzystałam z usług tej firmy i oceniam bardzo wysoko, ze względu na dobre warunki i wzorową obsługę.

★★★★★
Sylwia Bartnicka

08.12.2022 – opinia z Google
Polecam, bo transakcja została zrealizowana szybko i jestem zadowolona z kwoty, która zaoferowali

★★★★★
Grażyna Góralczyk

06.12.2022 – opinia z Google
Wszystkie formalności związane ze sprzedażą samochodu załatwione w ekspresowym tempie. Zaproponowana cena również sprostała moim oczekiwaniom.

★★★★★
Sebastian Desti

29.11.2022 – opinia z Google
Dobre podejście do tematu i szybkie załatwianie.

★★★★★
Krzysztof

27.11.2022 – opinia ze strony
Dzięki, super załatwiona sprawa.

★★★★★
Damian F.

22.11.2022 – opinia z Google
Trafiłam na ich ofertę przypadkiem, a w ostateczności okazali się być najkorzystniejszym ze skupów.

★★★★★
Agnieszka Spenst

14.11.2022 – opinia z Google
Jedne z atrakcyjniejszych stawek i szybko załatwione formalności. Dla mnie wszystko w najlepszym porządku

★★★★★
kinga soból

03.11.2022 – opinia z Google
Polecam i dziękuję za profesjonalna usługę

★★★★★
Kacper od Hondy

01.11.2022 – opinia ze strony
Raz dwa trzy temat załatwiony i po sprawie. Lubię tak działać.

★★★★★
Kamilka Z.

14.10.2022 – opinia ze strony

Jestem bardzo usatysfakcjonowana z całego procesu. Nie wiedziałam kompletnie jak podejść do sprzedaży swojego wiekowego samochodu, a tu się okazało że można szybko otrzymać pieniądze za auto spod domu w “kapciach”. Bardzo sympatyczny Pan Daniel wszystko mi wytłumaczył co umożliwiło mi odpowiednio formalności dopełnić względem urzędu. Jeżeli ktoś się zastanawia, nie ma co, świetna ekipa tu pracuje.

★★★★★
Katarzyna O

04.05.2022 – opinia z Google
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie, wszystko udało się załatwić w ciągu jednego spotkania. Jestem zadowolona i polecam każdemu, kto chce szybko i bezproblemowo sprzedać samochód.

★★★★★
Monika

10.03.2022 – opinia z Google
Sprzedaż samochodu przy zachowaniu wysokiej kultury. Zaoferowali mi całkiem przyzwoitą kwotę

★★★★★
Krzysztof G

07.02.2022 – opinia z Google

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie, zdecydowanie polecam.

★★★★★
Sandra i Paweł

10.01.2022 – opinia z Google
Zależało mi na szybkim czasie sprzedaży, a tutaj zapewnili profesjonalną obsługę i minimum formalności

★★★★★
Katarzyna C.

14.10.2021 – opinia z Google
Szybka i miła transakcja, po 3 godzinach od wysłania ankiety samochod został ode mnie kupiony, serdecznie polecam 🙂

★★★★★
Konrad L

20.07.2021 – opinia z Google
Mili, proponują uczciwe pieniądze za samochód.

★★★★★
Paweł

20.04.2021 – opinia z Google
Super polecam od tyłu lat na rynku

★★★★★
Kinga K

12.02.2020 – opinia z Google
Świetna oferta, rzadko spotykana na rynku. Miły Pan przyjechał obejrzeć samochód pod mój dom, zaoferował adekwatną cenę i szybko udało mi się sprzedać samochód. Wcześniej ponad miesiąc próbowałam na własną rękę sprzedaż auto, ale straciłam tylko niepotrzebnie czas. Dodatkowo otrzymałam zwrot za niewykorzystane OC, a więc zawsze 300 złotych zaoszczędzone.